NIEUWE (BISTRO)KAART

maandag, juni 24, 2019 - 15:00

Omdat ons nieuwe Zomermenu zo’n succes is, hebben we de kaart uitgebreid met meer toegankelijke bistrogerechten.

Een greep uit de kaart: carpaccio met oude Zeeuwse kaas, haring met rode biet, bisque van Zeeuwse schaaldieren, harder met beurre blanc-saus en zilte groentjes, scharrelhoender en entrecote van Zeeuws rund. En wat dacht u van een dessert van gepofte perzik of van aardbeien Romanov Zélande?
Allemaal gemaakt met producten van dichtbij, groenten uit de moestuin, wildpluk en onderscheidend gepresenteerd à la Dennis.

Al deze gerechten zijn à la carte te bestellen en daarnaast is er het Zomermenu: een keuzemenu van 3 gangen voor € 29,50, uit te breiden naar 4.

Voor de avontuurlijke eter is er het chef’s menu. Daarin geeft u Dennis carte blanche en kunt u een onderscheidende gastronomische ervaring verwachten met het beste van het seizoen en van Zeeland. Dit menu is enkel op reservering verkrijgbaar.

Bekijk de menukaart op onze website: https://restaurantmorille.nl/#menukaart

Reserveer uw tafel 24/7 via https://restaurantmorille.nl/online-reserveren of bel met 0118-855 543.